Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia feladat

Főoldal » Felsőoktatás » Kémia
711
A 25,798 m/m %-os Na2CO3 oldat sűrűsége 1,056 g cm-3 . Mekkora az oldat koncentrációja mol dm-3-ben?

Relatív atomtömegek: Na=23,0 C=12,0 O=16,0
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
kémia, Oldatok
0
Felsőoktatás / Kémia

Válaszok

2
Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
1