Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia feladat

Főoldal » Felsőoktatás » Kémia
467
Egy vizes oldat 46,15 m/m % NaNO3-ot tartalmaz. Számítsa ki az oldat mólszázalékos összetételét!

Relatív atomtömegek: Na=23,0, N=14,0, O=16,0, H=1,00
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
kémia, Oldatok
0
Felsőoktatás / Kémia

Válaszok

1
Csatoltam képet.
1