Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
2131
Határozd meg a k, l és m értékét, ha k = egy derékszögű háromszög legnagyobb szögének mérőszáma fokokban l=(-1/2)∙(-3)∙(-4) m=(2-4/9):7/27 k = ………. l = ………. m = ………. Kód: Számítsd ki az n=k(l+m)/19 értékét!
Ki kell jutnom a szabadulószobából.

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

Csatoltam képet.
2