Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
375
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

5
Kérésedre készítem. Szeretnék videót ajánlani, ha lesz időd, nézz bele.
https://www.youtube.com/watch?v=8HI6MCuYCls&list=PLwXxAxAEOlGiZU5r7848UsLA4FO5J0CYz&index=6
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
0