Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Végezd el a kovetkezo műveleteket

Főoldal » Középiskola » Matematika
355
a) 78⁰+13⁰= b.) 17⁰17+31⁰31= .e).78⁰-13⁰= f) 31⁰31-17⁰17=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Koszonom eloreis.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

Csatoltam képet.
0