Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mtk

Főoldal » Általános iskola » Matematika
498
Tengelyes tükrözés tulajdonságai.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
Készítem. Mindjárt ajánlok videót, ahol erről mesélek. Ha majd lesz időd és kedved, nézz bele. :)
https://www.youtube.com/watch?v=4wV6gOubwio&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=6
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet. Én ezt 9. évfolyamosoknak tanítottam. Lehet, hogy csak a vastagon szedett mondatok kellenek az általános iskolába. :)
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
0