Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos kémia

Főoldal » Középiskola » Kémia
386
A karikazott feladatokban kene segiteni
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

2
1.) A nemesgáz szerkezet kialakítása! Például a hidrogén molekula 1-1 elektron közösbe adásával éri el a hélium szerkezetet. Vagy a Na atom 1 elektron leadásával neon szerkezetű lesz.
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet. Ez alapján a 4. kérdés sem gond.
Ezt kellett volna megnézned. :)
https://www.youtube.com/watch?v=kjxPwIp-knU&list=PLwXxAxAEOlGgoSN7mVHesgExz0iqvh9VH&index=7
Módosítva: 5 éve
0