Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

6. osztályos matek, ELNEZEST, MOSTANTOL MINDEN MEGOLDÁST MEGKOSZONOK ÉS MEGOLDÁSNAK JELOLOK!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
452
Írjuk fel az aval és b-vel jelölt számok legkisebb közös töbszörösét prímtényezős szorzat alakban!
a) A=2x2x3x5x19
B=2x3x3x5x5x7
[A;B]=?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

2*2*3*3*5*5*7*19=119700
1