Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika2

Főoldal » Középiskola » Matematika
447
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem. Köszönöm a megelőlegezett bizalmadat! :)
Ha lesz időd és kedved, akkor nézd meg kérlek:
https://www.youtube.com/watch?v=bvbGyv5v3S8&list=PLwXxAxAEOlGg981HeeuaSl_WoflUNqhoW&index=3
Módosítva: 5 éve
1

Csatoltam képet.
-1