Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki segítsen pls

Főoldal » Középiskola » Fizika
311
1,8 m magasságú ember àrnyeka 60 cm egy 5 m magas oszlophoz
Adva van
h = 1,8m
l = 60 cm
H = 5m
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
1,8 m = 180 cm
Az 5 méter magas oszlop árnyéka: 60/180 · 5 m = 1,667 méter
0