Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
360
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem! Ha van kedved, kérlek nézd meg, mert erről mesélek itt:
https://www.youtube.com/watch?v=VPo5j2BfX38&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=14

Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
Az elsőnél hozzátartozik a körvonal a mértani helyhez, a másodiknál nem. (Bocs, hogy nem szaggattam végig a kör vonalát, te azért tedd meg kérlek.)
Módosítva: 5 éve
0