Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mateeek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
381
Sziasztok!
2. Példa a.) Részében kellene segítség. El kéne érthetően magyarázni!! Köszönöm szépen!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Az első ábra tengelyes tükrözés.

Ebben a videómban magyarázom : https://www.youtube.com/watch?v=4wV6gOubwio&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=6

A második ábra középpontos tükrözés.
Ezt meg itt magyarázom: https://www.youtube.com/watch?v=37e1fCrnFQA&t=94s
Módosítva: 5 éve
0