Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
999
1200 FT-ból elköltöttünk 850 FT-ot. Hány százalékát, illetve mekkora részét költöttük el a pénzünknek?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

850/1200 = 17/24 - ed részét
17/24 ⇒17/24 · 100 = 1700/24 = 70,83 %-a
1