Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Válaszotokat előre is köszönöm!

Főoldal » Középiskola » Matematika
329
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Nekiálltam
0

Csatoltam képet.
0

a₂=-20 esetén
q₃= -0,164320179 a₁=121,7136 a₇=0,002394222
q₄= -6,085679821 a₁=3,2864 a₇=166945,7985
0