Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

6 osztály

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
539
Határozd meg az A={x|x€N .x páros} és B={x|x€N.xprimszam } halmazok metszetet .
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
koszonom
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

2
Készítem
Az egy egyelemű halmaz lesz, hiszen egyetlen egy páros prímszám van. :) :D
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet. Érdemes megnézni. Nincs 2 perc. :D
https://www.youtube.com/watch?v=_GD0h4-IUZU&t=65s
Módosítva: 5 éve
0