Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Analízis Házifeladat 10.12 --> 1.

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
408
Levezetve, magyarázattal együtt lenne rá szükségem, mert úgy szoktam jól megérteni.
Köszönöm szépen előre is!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

2
Készítem Érdemes megnézni ezt a youtube videómat. Megtisztelnél vele.
https://www.youtube.com/watch?v=IRKmPUh8_7E&list=PLwXxAxAEOlGgLDpzx1zVeSEOEFx257bDn&index=13
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
Módosítva: 5 éve
0