Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitsetek legyszi, le is kene vezetni

Főoldal » Általános iskola » Matematika
310
32218/18=
55555/50=
617008/76=

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Szia! Mivel nem tudok fotót küldeni, ezért itt oldom meg.

32218/18=1789, 88

32:18=1 (marad a 14)
142:18= 7(marad 16)
161:18=8(marad 17)
178:18=9(marad 16)
160:18=8(marad 16)
és így tovább...


55555/50=1111,1

55:50=1(marad 5)
és így tovább...



617008/76=8118,526

617:76=8(marad 9)
90:76=1(marad 14)
140:76=1(marad 64)
648:76=8(marad 40)
400:76=5(marad 20)
200:76=2(marad 48)
480:76=6(marad 24)



0

Csatoltam képet.
2