Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
327
Hozd egyszerűbb alakra:

2+√7/√7-√3 · √7-2/√7+√3=

2+√7/√7-√3 - √7-2/√7+√3=

√7+√5/√5-√3 · √7-√5/√5+√3=

√7+√5/√5-√3 - √7-√5/√5+√3=


Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

4
Nekiálltam
0

Nekiálltam
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
0