Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek- egyenletek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1414
Sziasztok! Ezt hogyan oldanátok meg? Mert nekem sehogy se megy. Ha van bármiféle megoldásotok azt megköszönném!

Egy munkát az első brigád 12 nap alatt, a második brigád 15 nap alatt végezne el.
A két brigád együtt fogott hozzá ehhez a munkához, de néhány nap múlva az első brigád más munkát kapott, így a munka hátralevő részét a második brigád 6 nap alatt fejezte be. Hány napig tartott az egész munka elvégzése?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem.
Érdemes megnézned ezt a videómat, ha lesz kedved. :)
https://www.youtube.com/watch?v=A0OmSaoM77Y&list=PLwXxAxAEOlGi9V6gg5-bKzSjBVAQMubor&index=3
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
1