Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
402
Csatolok képet!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
Köszönöm, hogy megírtad a feladat szövegét. :) Ha ezt a videót meghallgatod, meg fogod érteni az ilyen típusú feladatokat. Megtisztelsz, ha megnézed. :D
https://www.youtube.com/watch?v=y3WcQrsYrL4&list=PLwXxAxAEOlGi9V6gg5-bKzSjBVAQMubor&index=4
Módosítva: 5 éve
1

Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
Módosítva: 5 éve
1