Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Negyedfokú Tört Bizonyítás

Főoldal » Középiskola » Matematika
400
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem Ajánlok youtube videómat is. :)
https://www.youtube.com/watch?v=b_BUM6bnWkE&list=PLwXxAxAEOlGhNv6JCOwW1uDe3X-CiXbzj&index=2

Csak szorzatot lehet egyszerűsíteni. A szorzatalakból látszik, hogy a tört nem egyszerűsítése.
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
0