Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenletrendszer

Főoldal » Középiskola » Matematika
319
r²+r*a=630
r*m=209
m²+r²= a²

Ezt kellene megoldani, egy feladat befejezéséhez, de nem megy.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Egyenletrendszer
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
a=20,88422980, m=12,48272866, r=16,74313410
0

Csatoltam képet.
0