Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Statisztika

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
386
Nem boldogulok az olyan példákkal, ahol 2 szumma van egymás mellett
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
szumma j=2..6, 3*1+j+3*2+j+3*3+j = szumma j=2..6, 3j+18
mostmár csak 1 szumma van, innen boldogulsz?
0