Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenletrenszer

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
335
Hány megoldása van a lineáris egyenleteknek és miért? Magyarázat fontos!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Egyenletrenszer
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

3
Nekiálltam
1

Nekiálltam
1

x=4; y=5 és z=6
Egy megoldása van.
2