Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
366
Az alábbi feladat levezetésében kérek segítseget. Határérték kiszámításában.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

3
Készítem!
1

Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet. Valaki kérdezte, hogy melyik szabályt használtam.
Érdemes megnézni ezt a videómat, itt magyarázom.
https://www.youtube.com/watch?v=IRKmPUh8_7E&list=PLwXxAxAEOlGgLDpzx1zVeSEOEFx257bDn&index=13
Módosítva: 5 éve
0