Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Osztók

Főoldal » Általános iskola » Matematika
318
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
b)
42 = 2*3*7
55 = 5*11
lnko: 1
lkkt: 42*55 = 2310

c)
68 = 2*2*17
170 =2*5*17
lnko: 2*17=34
lkkt: 68*170/34=340
1