Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS kérlek segítsetek

Főoldal » Középiskola » Matematika
305
Nekem a 3.K2-ből az a,b feladat megoldására lenne szükségem pls csatoltam fotót is, előre is köszönöm !!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a)
2^x+2*2^x = 192
2^x = 64
x=6

b)
5*5^x-4*5^x+0.2*5^x=150
1.2*5^x = 150
5^x = 125
x= 3
0