Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Logikai feladatok

Főoldal » Általános iskola » Matematika
306
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a) 18*18*24 = 7776
b) 7776*3/4 = 5832 cm^3 = 5.832 liter
c) a kocka 512 cm^3, ezt 18*18-cal leosztva:
1,58cm-t emelkedik.
0