Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
329
Valaki segítsen légyszíves matek
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1)
125
4096
16/81
-1/128

2)
a 2 hatványkitevői sorban:
0
3
4
6
10
-1
-3
-5
-9

3)
x=x64
x>y

x=5^8
y=5^9
y>x

x= 2^-50
y= 2^-45
y>x
0