Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
341
valaki segítsen légyszíves, sürgős
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
készítem. Érdemes megnézned ezt a youtube videómat. Megtisztelsz vele.
https://www.youtube.com/watch?v=m5_4ajlXAI0&list=PLwXxAxAEOlGg981HeeuaSl_WoflUNqhoW&index=4
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
0