Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség!

Főoldal » Középiskola » Matematika
326
Egy kör sugara = 13 méter
A húrja = 24 méter

Kérdés : A húr milyen messze van az o (origótól) ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
..........
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
1

x= 5 méterre van
1