Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Koordinátageometria

Főoldal » Középiskola » Matematika
384
Egy háromszög csúcsai A ( -4 , 0 ) B ( 0 , 4) és C ( 3, -2 ) Határozza meg az oldalegyenesek egyenletét
hozzá se bírok kezdeni, levezetni se tudom sajnos
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
f(x)=x+4
g(x)=-2x+4
h(x)=-2/7x-8/7
0