Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
1249
Egy autó 3 órán keresztül halad 80 km/h sebességgel előre, majd 2 órán keresztül 60 km/h sebességgel vissza. Összesen mekkora utat tesz meg ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
s1=v1t1=80*3
s2=v2t2=60*2
s=s1+s2=240+120=360km
0