Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Halmazok 6 osztály

Főoldal » Középiskola » Matematika
423
Sorol fel át E= ,{5.7.9} halma oszes részeit.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
koszonom
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem! Érdemes megnézni ezt a videómat.
https://www.youtube.com/watch?v=EmN9vKgxC8g&t=893s
Módosítva: 5 éve
1

Csatoltam képet. Ez a példád. Kérlek jelöld megoldásnak. Köszi!
Módosítva: 5 éve
1