Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Monotonitás 1

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
432
1) Vizsgáljuk meg az adott sorozatot korlátosság és monotonitás szempontjából.

an= (2n-3)/(n+1)

Köszönöm szépen!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

3
Készítem! Ebben a videómban magyarázom is. Megtisztelsz, ha megnézed! :)
https://www.youtube.com/watch?v=zbKzsdlD9uQ&list=PLwXxAxAEOlGgLDpzx1zVeSEOEFx257bDn&index=15
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
0