Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mennyi a megtett út?

Főoldal » Középiskola » Fizika
486
Egy autó fefékez 90k/h-ról 15 másodperc alatt
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

v=90 km/h=90:3,6=25 m/s t=15 s
s = v/2 · t = 25/2 · 15 = 187,5 méter
0