Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sík egyenlete II.

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
1071
Írja fel annak a síknak az egyenletét, amely illeszkedik az A(3; 4; −5) pontra, és párhuzamos az
a(3; 1; −1) és b(−1; 2; −1) vektorokkal!

Köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

2
0

Csatoltam képet. A vektorok vektoriális szorzatáról is van magyarázó videóm:
https://www.youtube.com/watch?v=g4RdmdN_jy0&list=PLwXxAxAEOlGgLDpzx1zVeSEOEFx257bDn&index=17
Módosítva: 5 éve
0