Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mi a megoldás? SOS nagyon sürgős!!4!!4!

Főoldal » Középiskola » Fizika
355
Mi lesz a végállapot, ha 0,4 kg tömegű 40 °C-os hőmérsékletű vízre 50g 100 °C-os vízgőzt vezetünk?
m1=0,4kg
t1=40 °C (Celsius)
m*c*t=L*m
Kérlek írjátok le a levezetést is, mármint a magyarázatot
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, tömeg, celsius, felvetthő, leadotthő
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

3
Nekiálltam
0

Nekiálltam
0

5,4 gramm 100 ⁰C-os víz gőz és 444,6 gramm 100 C⁰-os víz
2