Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Határérték

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
377
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

2
Készítem! Sorozatok határértékének számítása nevezetes határértékek segítségével címmel készítettem videót. Megtisztelsz, ha megnézed.
https://www.youtube.com/watch?v=IRKmPUh8_7E&list=PLwXxAxAEOlGgLDpzx1zVeSEOEFx257bDn&index=13
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
0