Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia -

Főoldal » Középiskola » Kémia
377
Keress 5 elemet, amelyeket vagy híres tudósokról vagy földrajzi helyekről neveztek el!

példa Név – vegyjel a rendszám jelölésével- tudós neve- mikor élt- tudományág, amivel foglalkozott és/vagy leghíresebb felfedezése



Polónium- 84 Po – Lengyelország- Felfedezőjének, Madame Curie-nek a szülőhazája



Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
Természetesen Meika válaszát jelöld megoldásnak. :: Én csak ezt a videómat ajánlanám hozzá:
https://www.youtube.com/watch?v=kjxPwIp-knU&list=PLwXxAxAEOlGgoSN7mVHesgExz0iqvh9VH&index=7
Érdemes meghallgatnod ezt a videómat. a 10-11. perces intervallumban erről is mesélek. :)
0