Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
632
Halászlé árát 120 forintal vagy is 14%megemelték.Menyi régi ésaz új ára? Nem tudom megoldani.SOS
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
14 % =120 Ft
Régi ár: 120 * 100/14 = 857,14 Ft
Új ár: 120 * 114/14 = 977,14 Ft

Ell. : 857,14+120=977,14
0