Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 9. osztály - Halmazműveletek

Főoldal » Középiskola » Matematika
446
A feladat így szól: Határozd meg A,B,C halmazokat ha adott A∪B∪C={a,b,c,d,e,f}, A∩B={b}, (A∪B)∩C={e,f}, A\C={b,c,d},
C\B={a,e}
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, 9. osztály, halmazok, halmazműveletek
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

Csatoltam képet.
0