Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Melyik kifejezés a nagyobb?

Főoldal » Középiskola » Matematika
360
/-rel tort vonalat helyettesitek
1. a=2
b=2/3
c=-1/5

2. 3ab²-4a+1 vagy 4a-2/a-1
-3ab+18ab²-a³ vagy 1/2a-12b
2abc-4abc²+4c² vagy 3-c/2-b -c/a+1

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

Csatoltam képet.
0