Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika SOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
293
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
10⁹= 1000000000
10¹⁰=1×10¹⁰
10¹¹= 1×10¹¹
10¹²= 1×10¹²

Amennyi a kitevő a kérdésben, annyi lesz a végeredményben is az 1×10 kitevője, pl. ha 10²³, akkor 1×10²³
Módosítva: 5 éve
0