Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
1106
Mekkora a Kőszén sűrűsége ha a térfogata 10 m3 és a tömege 12 000kg?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Általános iskola / Fizika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

Sűrűsége: 12000 kg : 10 m³ =1200 kg/m³=1,2 kg/dm³=1,2 g/cm³
1