Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

8 terület számítás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
361
Kérlek segítsetek
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

61) K=4*3,25=13 dm T=3,25*3,25=10,5625 dm²

62) KK=4*47,8=191,2 cm T=47,8*47,8=2284,84 cm²

63) K=178 m a=K:4=178:4=44,5 m T=44,5*44,5= 1980,25 m²

64) T= 3,25 dm² a=gyök alatt 3,25 = 1,8028 dm K=4*a=4*1,8028=7,2112 dm

65) T= 5600 m² a=gyök alatt 5600 = 74,833 m K=4*a=4*74,833=299,332 m

66) T=0,00042 km² = 420 m² a=gyök alatt 420 = 20,494 m
K=4*a=4*20,494=81,976 m
1