Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szöveges feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
341
Segítség
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Nekiálltam
0

T=(a*m) :2=105 cm² /*2
a*m=14 * m = 210 /14
m=15 cm
b²=c²=m²+(a:2)²=15²+(14:2)²=225+49=274 ⇒b=c=16,55
0

20:(gyök alatt 2)=20:1,4142=14,142
0