Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szöveges feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
1365
Viola macskajanak kedvenc cica konzerve 2webaruházból rendelhető. Az ALFA webaruhazba egy ilyen cicakonzerv ára 425 Ft, de a megrendelt darabszámtól függetlenül kiszállítás egyszeri díja itt csak 850ft .
Hány cicakonzerv megrendelese esetén kerül Violanak ugyanannyiba a vásárlás, függetlenül, attól, hogy melyik webaruhazbol rendel.
Írd le a számolás menetét is.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nem írja a feladat, hogy mennyibe kerül a másik webáruházban?
0

400x+1200=425x+850 /-400x-850
25x=350 /25
x=14 db esetén.
0