Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Vektor, egyenesek és sík feladat 2

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
346
Csatoltam a feladatot, ab x ac (+4; +1; -3)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

2
Érdemes megnézned ezt a videómat, bár először a másik példánál ajánlott videót kellene megnézned.
https://www.youtube.com/watch?v=MMf5yzkThHo&list=PLwXxAxAEOlGgLDpzx1zVeSEOEFx257bDn&index=2
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet. Ha kedved van megnézni, akkor a vektoriális szorzatról is van videóm. :D
https://www.youtube.com/watch?v=g4RdmdN_jy0&list=PLwXxAxAEOlGgLDpzx1zVeSEOEFx257bDn&index=17
Módosítva: 5 éve
0