Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Vektor, egyenesek és sík feladat 1

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
392
Csatoltam a feladatot, ab első koordinátája 0.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet. Ehhez pedig ezt a youtube videómat érdemes megnézned.
https://www.youtube.com/watch?v=9pt8498w9O4&list=PLwXxAxAEOlGgLDpzx1zVeSEOEFx257bDn&index=4
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet. Persze az összes többi adat visszaolvasható, de nem tudom, hogy a mai világban hogyan csinálják. Én több mint 40 éve még mindent részletesen levezetve tanultam. :) :D
Módosítva: 5 éve
0